drukwerk

huis

wat is er mogelijk


Onze drukkerij beschikt over persen geschikt voor verschillende opdrachten, zo kunnen wij uw order op de meest economische wijze voor u realiseren. Hoewel steeds meer werkzaamheden plaatsvinden op het digitale vlak, blijft de drukkerij hét productiecentrum van het bedrijf. Dit is de plaats waar de werkelijke reproductie van uw drukwerk plaatsvindt.

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan.OFFERTE AANVRAGEN
“ Be BOLD or ITALIC , never regular ”heidelberg

historie

Vakmanschap, gedrevenheid, flexibiliteit en creativiteit - dat zijn de belangrijkste elementen die Drukkerij Maenen gemaakt hebben tot het bedrijf dat het nu is. Oprichter Jan Maenen begon bijna een eeuw geleden met de drukkerij, kleinschalig weliswaar: Eén eenvoudige drukpers die vooral gebruikt werd om familiedrukwerk te maken zoals rouwbrieven en bidprentjes, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Dat gebeurde achter de winkel naast de Basiliek. Toen de drukkerij ook het lokale nieuwsblad de Geulbode ging uitgeven werd een grotere drukpers aangeschaft. In de loop van de jaren bleef de drukkerij groeien, er werd regelmatig geïnvesteerd in nieuwe apparatuur.

De kwaliteit en de service van Drukkerij Maenen, al bijna een eeuw een gevestigde naam, is natuurlijk ook voor u beschikbaar. Wij willen graag met u kennis maken!